Arkiverede artikler

På denne side har vi samlet de gamle artikler fra siden. Fællestrækket for artikler, der havner her er, at selv om indholdet er blevet uaktuelt, kan det stadig være interessant at læse dem af historiske årsager.

Sidste år streamede vi live fra nogle af haverne, hvor der var koncerter. Det gør vi igen i år. Se koncerterne fra sidste år her.

 

Grenaa Gademusiker Festival gentager succesen fra sidste år, hvor musikken kommer ud til dig. Ideen er i sin enkelthed, at når borgerne ikke har mulighed for at opleve gademusikerne på de små scener på gaderne i Grenaa, så må gademusikerne jo komme ud til borgerne. For det er vigtigt at fastholde det musiske fællesskab i disse tider.

SOLISTER:

 

1. præmie Annelene – Folk

Annelene er en helt vidunderlig folkemusiker – djærv og raffineret på én og samme tid. Hun forbinder ubesværet helt moderne digitale muligheder med århundredgamle traditioner og håndværk. Og det swinger, så man har svært ved at stå stille!

 

 


Annika Aakjær med band.

Vi er i arrangørgruppen glade for nu endelig at kunne offentliggøre hovednavnet til årets grenaa Gademusikerfestival

Vi er rigtig glade for at det netop kunne falde på plads med Annika Aakjær – hun har en melodisk og intens tilgang til musikken og også selv tidligere optrådt på gaden med sin guitar. Nu er hun vokset sig til et kendt ansigt på musik scenen og en stor oplevelse venter os den 30. aug. Alt dette går rigtig godt i spænd med Grenaa Gademusikerfestivals værdier udtaler Jesper Jul på vegne af arrangør gruppen

Vinder i Solist kategorien 2018

 

Vinder Jonas Hammer