Kære musikere

Grenaa Gademusiker Festival afholdes i år for 10. gang. I 2020 og 2021 lukkede Corona gaderne for offentlig optræden, hvor vi i stedet præsenterede gademusik i baghaver, i samarbejde med 20 haveejere der tog mod tilbuddet fra Festivalen om at huse de musikere, som festivalen skaffede, mod at indbyde naboer, familie og venner til musik i det fri.

Vi ønsker at holde det høje niveau vi har haft ved havekoncerterne, hvor vi kuraterer og sammensætter et godt program der passer til omgivelserne. I de første år var Grenaa Gademusiker Festival åben for tilmeldinger og langt an som en konkurrence med præmier og professionelle dommere. Det er i år skiftet ud med en kuratering og selekteret udvælgelse af kunstnere, hvorfor der i år ikke er konkurrence, præmier eller dommere.

Grenaa Gademusiker Festival har indgået aftaler med to af byens hoteller – Hotel Marina og Kysthotellet . Hotellerne vil markedsføre Grenaa Gademusiker Festival med weekend ophold. Som musiker kan du få en overnatning med morgenmad ”gratis”. 

Da vi håber, at mange af musikerne vil gøre brug af tilbuddet, vil I blive fordelt på de 2 hoteller. Her kan I så optræde videre for de publikummer, der nu er kommet hjem fra byen og lave en fest på hotellet, som vil stille op til denne mulighed. Betalingen for jeres optræden ligger i, at I får en ”gratis ” overnatning. Hotellerne vil også give jer mulighed for at jamme sammen et sted på hotellet.

 

Vi håber, at I tager godt imod dette tilbud og vil hygge jer sammen nogle timer efter koncerterne i byen.

Mange Musikhilsner