Tjek-in i Gamle Rådhus i midtbyen (Turistkontoret) Torvet 1, 8500 Grenaa fra kl 12.00.

Klik her og se placeringen på Google Maps 

(Hold dig orienteret med programmet, da det forventes at du ankommer i god tid før du skal optræde og gerne til den officielle åbning).

Ved Tjek-in vil der være frivillige til at tage imod dig/jer og give jer den information I skal bruge.

 

 

Alle får:

-Et armbånd - der giver mulighed for at få gratis vand og sodavand fra Festivalens barer ved begge sider af hovedscenen.

-Et kort over spillestederne og endeligt program - link 

-1 madbillet og 1 øl billet. 

 

Parkering:

Der er parkering flere steder i Grenaa midtby. Tættest på Djurslands Bank finder I Parkeringspladsen ved Rådhuset – se her

PROGRAM

Programoversigten viser hvor og hvornår I skal spille og på kortet ved programoversigten kan I se hvor scenerne er placeret i midtbyen. Se her

Scenerne

Se her

Koncert start

Formentligt kl. 16.00, men fastsættes endeligt når programmet er fastlagt – alle deltagere får direkte besked og endeligt program tilsendt.

De første koncerter går i gang. I forventes at være opstillet på den aktuelle scene og klar til at spille på det givne tidspunkt I er programsat til.

Spilletiden er 30 minutter på 3 forskellige scener.

 

Kl. 21: Afslutningskoncert

Pauline – på den store scene på Kirketorvet

Hjælp under festivalen

Hvis der ellers er spørgsmål eller I løber ind i problemer, kan I altid kontakte Festivalkontoret.

Vi håber at både I og publikum får en god oplevelse.

Kære musikere

Grenaa Gademusiker Festival afholdes i år for 10. gang. I 2020 og 2021 lukkede Corona gaderne for offentlig optræden, hvor vi i stedet præsenterede gademusik i baghaver, i samarbejde med 20 haveejere der tog mod tilbuddet fra Festivalen om at huse de musikere, som festivalen skaffede, mod at indbyde naboer, familie og venner til musik i det fri.

Vi ønsker at holde det høje niveau vi har haft ved havekoncerterne, hvor vi kuraterer og sammensætter et godt program der passer til omgivelserne. I de første år var Grenaa Gademusiker Festival åben for tilmeldinger og langt an som en konkurrence med præmier og professionelle dommere. Det er i år skiftet ud med en kuratering og selekteret udvælgelse af kunstnere, hvorfor der i år ikke er konkurrence, præmier eller dommere.

Grenaa Gademusiker Festival har indgået aftaler med to af byens hoteller – Hotel Marina og Kysthotellet . Hotellerne vil markedsføre Grenaa Gademusiker Festival med weekend ophold. Som musiker kan du få en overnatning med morgenmad ”gratis”. 

Da vi håber, at mange af musikerne vil gøre brug af tilbuddet, vil I blive fordelt på de 2 hoteller. Her kan I så optræde videre for de publikummer, der nu er kommet hjem fra byen og lave en fest på hotellet, som vil stille op til denne mulighed. Betalingen for jeres optræden ligger i, at I får en ”gratis ” overnatning. Hotellerne vil også give jer mulighed for at jamme sammen et sted på hotellet.

 

Vi håber, at I tager godt imod dette tilbud og vil hygge jer sammen nogle timer efter koncerterne i byen.

Mange Musikhilsner