Årets hovednavn til Grenaa Gademusiker Festival er Pauline 

Den danske sanger Pauline blæste danskerne bagover i 2021 med sangen "Ny Og Næ". Paulines seneste album "Noget For Nogen" modtog fem stjerner fra musikmagasinet GAFFA.
 
• I 2022 var hun på Danmarksturné hvor hun optrådte på en lang række af landets festivaler.
• I 2023 var hun på sin "Klos Hold" tour, hvor hun fik mulighed for at skabe magiske og intime rammer med de danske koncertgængere.
• I 2024 spiller hun til efteråret på VoxHall i Aarhus og Store VEGA i København.
 
Men inden hun skal det, så kommer hun ud og spiller dette års afslutningskoncert på hovedscenen i midtbyen! Pauline spiller kl. 21:00.
 

Pauline har gennem sit liv dyrket sin passion for ord gennem digte og finurlige ordspil, som hun nu har kanaliseret til musikken.
Hendes sange er fyldt med melankolske melodier og kraftfulde rytmer, der skaber denne wave-agtig lyd, du måske kender fra bands som Patina, Jung eller The Minds of 99.
Pauline bryder normerne for genren - hun er solist, der skriver sine egne sange, og hun er ikke bange for at være direkte og ærlig i sine tekster.
Hun synger om kærlighed, tab, håb og drømme med en kraftfuld vokal, der rammer lige i hjertet. Hendes tekster er fyldt med billeder og metaforer, der taler til fantasien og får os til at reflektere over vores egne oplevelser.
 

Du kan høre fantastiske Pauline her: https://www.youtube.com/watch?v=uljZwN6voQQ