Oplev Pauline afrunde Grenaa Gademusiker Festival inden hun skal videre på de større scener - VoxHall, Store Vega og Bøgescenen på Smukfest til "Stærke Stemmer" med ikoniske sangerinder gennem fem årtier. 

Imponerende at erobre Bøgescenen kun små tre år efter udgivelsen af sit debutnummer. 

Pauline lukker årets udgave af Grenaa Gademusiker Festival.

Gaderne i Grenaa midtby bliver fyldt med masser af musik og talenter på gadeplan, når årets udgave af Grenaa Gademusiker Festival den 24. maj.

Der er koncerter på otte forskellige mindre scener rundt om i byen og aftenen slutter traditionen tro af med et hovednavn.

Det bliver i år Pauline med sit band der afslutter festivaen fra hovedscenen ved kirken, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Paulines seneste album ’Noget For Nogen’ modtog fem stjerner fra musikmagasinet GAFFA.

»Når vildt og voldsomt møder sart og skrøbeligt og skaber den perfekte, kuldegysfremkaldende balance,« skrev GAFFA

Pauline har gennem det meste af sit liv gået og skrevet små digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. I 2021 tog hun danskerne med storm med sin single ’Ny Og Næ’, der blandt andet har væ- ret Ugens Uundgåelige på P3, hvor hun viser sin evne til at skabe poetiske sfæriske sange med noget på hjerte.

Siden da, er det, udover debutalbummet, blevet til en række singler – herunder sangen ’Sommer i december i selskab med Burhan G og hendes seneste single Den Lykkelige Ungdom.

I 2022 drog Pauline på Danmarksturné og har herudover stået scenen på en lang række af landets festivaler.

I 2023 drog Pauline atter ud og overalt i landet på sin “Klos Hold” tour, hvor hun fik mulighed for at skabe magiske og intime rammer med de danske koncertgængere.
Til efteråret 2024 spiller Pauline to storslåede koncerter på henholdsvis VoxHall i Aarhus og Store VEGA i København. Inden da kommer hun altså også forbi Grenaa Gademusiker Festival.

 

(Kilde: Grenaabladet)